Gesprek samenvoegen Apple en Android

Gemaakt door Joris Eppink, Gewijzigd op Wed, 13 Sep 2023 om 10:26 AM op Randy Rijkschroeff

Apple

1. Bel het eerste telefoonnummer waarmee je het gesprek wilt samenstellen. (dus het nummer van Boomerize)

2. Terwijl je in gesprek bent, zie je verschillende opties op het scherm, waaronder een knop met "Voeg toe"plusknop Tik op deze knop om een nieuw gesprek te starten.

3. Zoek en bel het tweede telefoonnummer waarmee je het gesprek wilt samenstellen. (degene met wie u het gesprek wilt voeren)

4. Wanneer het tweede telefoongesprek wordt beantwoord, zie je opnieuw verschillende opties op het scherm. Tik op de knop met "Voeg samen"samenvoegknop

De twee gesprekken worden nu samengevoegd tot één gesprek

Android

Bij Android is het principe hetzelfde. Houd er alleen rekening mee dat de beschikbaarheid en het uiterlijk van de knoppen kunnen verschillen, ook maakt het ook nog uit welke versie van het Android-besturingssysteem en de specifieke telefoon die je gebruikt. Zorg ervoor dat je de juiste opties selecteert die overeenkomen met de functionaliteit van het samenstellen van gesprekken op jouw Android-telefoon.