Op welke manieren kan ik boomerize inzetten?

Gemaakt door Joris Eppink, Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 10:36 AM op Joris Eppink

• Fysieke gesprekken opnemen
    Wanneer je fysieke gesprekken wilt opnemen, kun je onze app downloaden in de App Store. Er zijn twee verschillende manieren waarop je te werk kunt gaan. De eerste optie is om je gesprek op te nemen met behulp van de dictafoon op je telefoon. Na het beƫindigen van het gesprek, kun je door op het knopje 'deel' te klikken, het bestand delen met Boomerize. Hierdoor staat het klaar om verstuurd te worden. Klik op 'verstuur', en Boomerize gaat aan het werk waarmee binnen enkele minuten je de transcriptie en samenvatting ontvangt. Weet je niet hoe dit werkt, klik dan hier voor een overzichtelijk stappenplan. Alle gesprekken die verstuurd zijn met boomerize kun je teruglezen in de app, op je dashboard, of in je mailbox.
    De tweede manier is om de geluidsopname te maken via onze app. In dit geval werkt alles verder hetzelfde. Boomerize biedt flexibiliteit bij het opnemen van gesprekken, waardoor je kunt kiezen voor de methode die het beste bij je past.

• Telefonische gesprekken opnemen.
    Bij een betaald abonnement is het opnemen van telefonische gesprekken met Boomerize ook mogelijk. Na aanmelding ontvang je een specifiek nummer. Dit nummer voeg je toe aan je contactenlijst. Wanneer je een telefoongesprek wilt opnemen, kun je kiezen om eerst Boomerize te bellen en daarna je contactpersoon toe te voegen, of om eerst je contactpersoon te bellen en vervolgens Boomerize aan het gesprek toe te voegen. De volgorde maakt niet uit. Mocht je niet weten hoe je een contact aan een telefonisch gesprek moet toevoegen, dan kun je hier meer informatie vinden.