Versturen Geluidsfragment naar Boomerize (iOS)

Gemaakt door Randy Rijkschroeff, Gewijzigd op Tue, 13 Feb 2024 om 10:49 AM op Randy Rijkschroeff

Stap 1: Neem een gesprek op met de dictafoon op je apparaat.

Stap 2: Nadat het gesprek is opgenomen, zoek naar het opnamebestand en open het.

Stap 3: Zoek naar het pictogram met drie puntjes (meestal in de rechterbovenhoek van het scherm) en tik erop.

Stap 4: Selecteer de optie "Delen" in het menu dat verschijnt.

Stap 5: Kies "Boomerize" als de gewenste deeloptie.

Stap 6: Als Boomerize is geopend, zoek naar de optie om het verslag te versturen.

Stap 7: Druk op de knop "Verstuur" om het verslag naar Boomerize te sturen.

Nu zou je verslag succesvol moeten zijn gedeeld via Boomerize